Rólunk

A

2004-ben megvettük Busit, kan akita kutyust. Ekkor régi álmom vált valóra, kiállításokra kezdtünk járni. Kíváncsiak voltunk szakemberek véleményére, kiállítások hangulatára. A bírók nagyon jó véleményt mondtak kutyánkról. Busi kutyánkon keresztül mélyedtünk el a fajtában, és neki köszönhettük kezdeti sikereinket. 2008-ban Hungária Champion címet is megszereztük.

2007-ben érkezett meg hozzánk a Sake No Uchi kennelből Enji, szuka akita kutyus. Vele továbbra is szebbnél-szebb eredményeket értünk el. 2008-ban Junior Champion, Derby-győztes, 2009-ben Hungária Champion címet szereztük meg.  A két akita kutyus családunk részévé vált, rengeteg örömöt szerzett nekünk és csodálatos kölykökkel ajándékozott meg bennünket.

2010. áprilisában megszületett az első AKAI BOUTO HI alom. Így belekóstoltunk a tenyésztés világába. 2 kan, 4 szuka kutyus született, melyek mindegyike nagyon jó családhoz került.

2011. áprilisában megérkezett a második alom. 7 kan, 3 szuka kutyus született, így „nagycsaládosok” lettünk.

A jövőben arra szeretnénk törekedni, hogy az általunk tenyésztett kutyák egészségesek, jó temperamentumúak legyenek. Reméljük, a kicsik szüleik nyomdokaiba lépnek, és sikeres kutyák lesznek. A családi kedvencekre is büszkék vagyunk, mert rengeteg örömet szereznek a tulajdonosaiknak – és az imádat kölcsönös.

Itt szeretnék köszönetet mondani:

Mihályi Istvánnak, Tóthné Marcsinak, Iványi Gábornak és mindazoknak akik segítettek terveink megvalósításában.

Mindenkinek, aki bizalmával megtisztelt bennünket, tőlünk vitt kiskutyát, mert nélkülük ezeket a sikereket nem érhettük volna el.

Győri Béla Zsolt és Brassói Szilvia